dissabte, 11 d’agost del 2012

Ja tenim bicicletes


Ens ha costat una mica, però per fi tenim bicicletes per tots. Estem en un paradís per als ciclistes: hi ha molts carrils bicis que passen per paratges molt bonics. També n'hi ha d'altres que arriben fins a la ciutat de Quebec i un altre fins a Montréal. Nosaltres no aspirem a arribar tan lluny, però els hem de mirar d'aprofitar.
Com que només estarem aquí un any, hem mirat d'aconseguir bicicletes ja usades. Els caps de setmana, moltes cases treuen roba i estris dels que es volen desprendre al carrer i ho venen a preus pràcticament simbòlics. És el que se'n diu la vente de garage. Anant buscant hem trobat així tres bicicletes (dos per nens i una per adult) per 100 dòlars, quan noves valen 3 o 4 vegades més. Són bicicletes que es nota que tenen anys i tenen alguna tara, però per un any ja faran la seva feina. Una altra bicicleta per adults ens l'han deixada. I no ens ha quedat altre remei que comprar-ne una de nova (la més petita) ja que totes les que trobavem no tenien fre sinó que frenen girant el pedal al revés. Com que a casa nostra fem servir els frens, hem preferit comprar-ne una amb frens. Això sí, hem pogut aprofitar les rebaixes i ens ha sortit molt bé de preu.
El que també hem hagut de comprar són cascs per anar amb bicicleta. A la ciutat de Sherbrooke, són obligatoris per als menors de 18 anys.
Ara que estem equipats, ja podrem fer alguna excursió sobre dues rodes. Ja us l'explicarem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada