divendres, 10 d’agost del 2012

La "boîte à lunch" o carmanyola


Una de les tradicions que hem hagut d'adoptar ràpidament és la preparació diària del boîte à lunch, com en diuen aquí, o de la carmanyola, com en diem nosaltres. Aquí l'àpat principal és el sopar i el dinar se soluciona amb un entrepà o alguna altra cosa que la gent porta de casa. I això és així a la feina, al casal dels nens aquests dies i també normalment a l'escola. El dinar el fan cap a les 12 h del migdia, per això solen sopar entre les 5 i les 6 de la tarda.
En el cas dels nens, la carmanyola es completa amb dues collations, que són coses per picar entre hores, com una peça de fruita, alguna galeta, un iogurt o el que es vulgui. 
Per tant, cada matí toca fer la carmanyola per dinar. Us ensenyem la d'avui: llenties amb pollastre i raïm per dinar, una collation de formatge i una altra de pastanaga, i una cantimplora amb aigua. Tot això es posa en aquesta motxileta que conserva una mica la temperatura. Si sou servits...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada