dimarts, 21 d’agost del 2012

Hem vist balenes!


Avui dilluns ens hem embarcat a Tadoussac en una de les molts embarcacions que fan travessies per intentar avistar balenes. En aquesta zona, on es barregen les aigües dolces del riu Saguenay i les salades del riu Saint-Laurent, hi ha molta concentració de plàncton pel que a l'estiu hi acostumen a venir aquests mamífers. La veritat és que hem tingut força sort ja que a més de foques, hem vist una balena blava (la balena més gran que existeix), rorquals comuns i rorquals d'aleta blanca, entre d'altres. Hem pogut contemplar també el salt de dues balenes, però no hem estat a temps d'immortalitzar-ho amb la càmera. El que sí que hem vist ha estat força vegades la cua d'una balena, com podeu veure en la imatge.

2 comentaris:

  1. Hola familia, Som els tiets de torelló, encara que no ho sembli anem seguin tota la vostre odisea pel Canada, realment té que ser preciós.
    Com esteu espero que els petits ja s'hi vagin acostumat al nou país.
    Petons i fins un altre
    Montse

    ResponElimina
  2. Hola tiets. Gràcies per seguir-nos. Esperem que el bloc us agradi. El país és molt bonic. Es nota que tenen molta aigua. Mica a mica ens hi anem acostumant. La setmana vinent els nens comencen l'escola i llavors ja tot anirà de debò.
    Molts records,

    Maria.

    ResponElimina