dimecres, 1 d’agost del 2012

Anem a la bugaderia



La rentadora de la casa està espatllada des que vam arribar. Fa una setmana va venir un tècnic i va dir que no hi havia res a fer. El propietari ens va dir que ja ens en portaria una altra. Els dies han anat passant i fins ara ens hem arreglat rentant a mà. Avui, però, hem decidit anar a una bugaderia. Pel mòdic preu d'1 dòlar pots posar una maquinada i per 25 centaus una passada de l'assecadora (però calen entre 3 i 4 passades per assecar bé la roba). Si no portes sabó, en pots adquirir en una màquina dispensadora. En una hora i poc hem tingut la roba neta i gairebé seca. Casualitats de la vida, quan feia poc que havíem tornat a casa, ha vingut el propietari amb la nova (de segona mà) rentadora. Esperem que duri com a mínim un any i no haguem de tornar a la bugaderia.

2 comentaris:

  1. És la llei de Murphy, oi?
    M'encanta la idea que heu tingut de fer el blog. La Júlia crec que s'hi està començant a "enganxar". Ah! diu que voldria que poséssiu alguna foto dels nens.

    Mercè

    ResponElimina
  2. Ens alegrem que us agradi el bloc. Intentarem tenir-lo al dia perquè la Júla pugui acabar-se d'enganxar del tot. Quant a les fotos dels nens, en principi no volem posar fotos de persones. Ja us n'enviarem alguna per correu electrònic.

    ResponElimina