dimarts, 31 de juliol del 2012

Obres a carreteres i carrers


Hi ha un acudit que diu que al Canadà l'any només té dues estacions: l'hivern - el llarg hivern - i les obres a carreteres i a carrers. I, efectivament, ara que no estem a l'hivern, és molt freqüent trobar carreteres i carrers on fan obres i en els que o bé hi ha pas alternatiu o bé t'obliguen a seguir un desviament (un détour) perquè hi ha trams tallats. Bona part d'això s'explica perquè ara és el temps idoni per arreglar allò que el glaç de l'hivern malmet. Ara bé, ens han dit que aquest any hi ha més obres que de costum. El motiu? Sembla que el fet que hi hagi eleccions provincials al Quebec aquest any hi té alguna cosa a veure. Hi ha vicis electorals que són universals.

3 comentaris:

  1. Ei familia! per fi he entrat a visitar el vostre blog!! Entre la recollida de gerds, les altes temperatures i la visita dels bombers a casa vostre, aquest any al Quebec promet!! Jo ho anomenaria les MAT-aventures, com diuen la Miriam i en Marçel!

    Bé familia, cuideu-vos i una abraçada des de St.Pere!!
    Ester

    ResponElimina
  2. Avui el missatge és per la Maria, que tinguis un dia plè de noves experiencies acompanyada de tots els teus ( encare que aquest any la família és curta però tens els més importants)
    Una abraçada dels tiets
    LLuis i Mariangels

    ResponElimina