dijous, 2 d’agost del 2012

Posta de sol al llac Massawippi


Aquesta tarda per acomiadar uns amics que tornen a Catalunya, hem anat a fer un pícnic amb d'altres amics catalans, italians i argentins a North Hatley, que està a 20 minuts en cotxe i a una hora i mitja en bicicleta,  anant per un camí molt planer, envoltat de boscos i amb l'avantatge que és exclusiu per a bicicletes i vianants. North Hatley és un poblet turístic i en el que hi ha moltes cases residencials que semblen d'alt nivell. Aquest poble es troba situat a la punta nord del Llac Massawippi. Hem arribat que es ponia el sol i hem marxat amb la lluna plena. Un paratge realment encisador com podeu comprovar en la foto. 

4 comentaris:

  1. Ostres, Maria, ja veig que no trobaràs a faltar les classes de spinning! Et poses música especial Jordi, i si pots i vols.... una miqueta més (i a sobre gaudint del paissatge ;-) )

    ResponElimina
  2. Síííií, a veure si ho puc fer de manera una mica contínua..... que sinó quan torni, encara que vulgui no podré...

    ResponElimina
  3. Estimats tots,
    hem entrat avui al vostre bloc. És una idea fantàstica! Seguirem les vostres píndoles. És una manera de tenir-vos a prop i no enyorar-vos tant.

    Lluís, Montse, Ariadna i Núria (Flaçà, de la República Quasi-independent de Catalunya)

    ResponElimina
  4. Gràcies per seguir el bloc. Ja coneixem alguns dels veïns de la casa. Són gent molt amable però la majoria estan jubilats. El que sí que veiem que no podrem fer aquí són les tertúlies nocturnes de l'estiu ni els sopars ni els celebracions que fèiem amb els veïns del carrer.

    ResponElimina