dilluns, 18 de març del 2013

Varietat de colors

Tomàquets i pastanagues de tots colors, com els de les fotografies, així com pebrots vermells, verds, grocs i taronges, coliflors blanques o taronges i mongetes tendres rodones verdes o grogues, entre d'altres, són exemples de la varietat de colors que tenen les hortalisses que es venen al Quebec. Tot i que en el nostre país en podem trobar algunes vegades, aquí és molt habitual. A més, hi ha una quantitat important de diferents tubercles semblants als raves, també de tots colors, que no havíem vist mai abans i que no sabem ni què són, ni com es diuen, ni com es cuinen. Es veu que aquest producte és molt habitual perquè, antigament, era un dels pocs vegetals que es podien cultivar a l'hivern ja que suportaven les gelades i, a diferència d'ara, abans calia viure bàsicament del que es produïa i adaptar-se molt més al medi que en l'actualitat. Això, almenys, pel que fa als aliments en els països anomenats desenvolupats, actualment no és tant important, perquè es poden trobar tot tipus de productes (coneguts o desconeguts) totes les èpoques de l'any, provinents d'arreu del món. Ara bé, tot i la gran varietat de colors, trobem que, en general, aquestes hortalisses no tenen molt sabor. I és que no hi ha res com el que es menja directament de l'hort!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada