dijous, 28 de març del 2013

Substitut dels bunyols

Aquesta Setmana Santa ens quedarem sense menjar bunyols, primer perquè aquí no en fan i, segon, perquè tampoc hem intentat de fer-los. Hem trobat, però, un substitut per als bunyols: uns dònuts (que al Quebec anomenen beignes i a França beignets) que són una mica més petits del que és habitual, el que fa que s'assemblin exteriorment (però no de gust, que consti) als bunyols. Us els mostrem en la fotografia. Els beignes estan fets amb farina, sucre, llet, aigua, oli vegetal (ja que aquí no fan servir normalment l'oli d'oliva), ous, llevat i bicarbonat. Els que hem comprat, elaborats per una pastisseria local, estan fets, a més, amb xarop d'erable. Com ja us vam comentar ahir, precisament ara ens trobem en l'època en què es recull la saba de l'erable amb la que s'elabora aquest xarop, que és l'aliment estrella del Quebec.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada