dimarts, 19 de març del 2013

Tempesta de neu

Avui tenim tempesta de neu. De moment, han caigut una vintena de centímetres de neu S'espera que entre aquesta tarda i demà al matí en caiguin una desena més. A més, fa una mica de vent, amb ratxes de fins a 45 km/h. Es tracta de la segona tempesta de neu més important de la temporada. La primera va ser entre Nadal i Cap d'Any, i no la vam viure ja que va coincidir que érem a Nova York. La tempesta d'ara, però, ens ha enganxat de ple. Degut a les previsions metereològiques i a les condicions de circulació dolentes, avui les escoles de la regió de l'Estrie - on vivim nosaltres - no han obert. Veurem si demà obren! És la primera vegada, des que hem arribat, que han de tancar les escoles degut a les condicions metereològiques adverses. De fet, hem tingut sort, ja que això acostuma a passar dues o tres vegades per temporada. Quant a la feina, si fa mal temps, deixen a criteri del treballador si pot anar a treballar o no, sempre i quan n'informi al seu cap i aquest hi estigui d'acord. Com que teníem coses previstes, i, si s'anava amb cura, es podia circular bé, avui ens hem dividit i un ha anat a treballar i l'altre s'ha quedat a casa amb els nens. Us mostrem una imatge de com estava el carrer de casa a primera hora de la tarda i també del gruix de neu acumulat al cotxe quan el netejàvem a la sortida de la feina.
La setmana passada semblava que començaríem la primavera sense neu ja que van pujar les temperatures i se'n va fondre molta, però la començarem amb uns gruixos de neu considerables, dels més grans de tota la temporada. I és que, tal com diu la premsa local, a les portes de la primavera, l'hivern encara no ha dit la darrera paraula!

2 comentaris:

  1. Deu ni do quina nevada, els nens s'ho deuen passar la mar de be, això aquí no ho veuran gaire, per què últimament sembla que no sàpiga nevar ni ploure
    Be, però veig que tots esteu be, nosaltres també. Petons
    Tieta Montse

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola tieta,
      Sí, estem tot bé i disfrutant el que podem de la neu que allà on vivim costa més de veure. Tot i que no n´hi ha hagut gaire segons la gent d'aquí, per nosaltres n´hi ha hagut més de la que hem tingut els nostres hiverns catalans, per tant, ja ens va bé.
      I pels nens, ha estat un descobriment d´una altra manera de divertir-se, fent activitats exteriors que no havien fet mai i que segurament tardaran a tornar a fer.
      Records,
      maria

      Elimina