dissabte, 16 de març del 2013

Centre de Ciències de Mont-real

Avui hem anat al Centre de Ciències de Mont-real, el qual està ubicat al Port Vell de Mont-real i que es va inaugurar l'any 2000. El Centre de Ciències de Mont-real és un museu amb exposicions interactives de ciència i tecnologia i que, a més, té un cinema IMAX. Hem passat la major part del temps visitant les exposicions Ciència 26 (en la que hi ha 26 zones en les que es pot experimentar sobre 26 conceptes científics i tècnics diferents com l'acústica, el magnetisme, l'electricitat, la densitat, l'òptica, l'animació, la resistència de materials, la hidràulica, la termometria o la robòtica, entre d'altres) , Clic! (una zona per a nens entre 4 i 7 anys en les que poden fer construccions, generar colors o fer diferents figures en una pantalla, com us mostrem en la imatge inferior) i idTV (en la que es pot realitzar i muntar un reportatge televisiu sobre uns temes que et proposen). No hem visitat l'exposició Missió Gaia perquè bàsicament  és un joc interactiu de preguntes i respostes que, tot i ser molt interessant, no era adequat per l'edat dels nostres fills. El museu també compta amb exposicions temporals, però hem tingut la mala sort que les que hi havia van finalitzar a primers de setmana i ara estan muntant les noves mostres que començaran en un parell de setmanes. Per acabar-ho de rematar, acompanyats d'una catalana que està temporalment a Mont-real, hem anat a veure una pel·lícula IMAX sobre la migració que fa la papallona monarca des del Canadà fins a Mèxic i que és una de les més llargues de tot el món.

2 comentaris:

  1. Gràcies Maria,m'agrada el Patx i per tan no és cap merit, disfruto amb aquest treball cratiu, igual que el teu pare fent els pessebres, alguna semblança hem de tenir de germans.
    Diumenge vindrà la família a dinar, ja saps que celebrem el Mercat del Ram, cada any falta gent, el jovent aprofita per marxar, la Gemma i en Josep no vindran, la Maritxell, treballa, en Roger i família marxan cap a França aprofitan les vacances, la Laura uf...uf...ella i en Marc sempre estan ocupats, l'Ester ? interrogant , per tan quedem els grans però serem uns 20, per mi ja és un bon número. Que vinguin els que puguin que ho cel.lebrarem.
    Quina il.lució trovar una catala...!!!
    Continueu disfrutan,això passa una vegade a la vida.
    Petons per tots, i molts records del tiet Lluis.Mariangels

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola tieta,
      T'agrada i et queda molt bé. Espero que tingueu un bon dia de Rams i un bon Mercat del Ram! Vint ja és un bon número!!
      Molts records a tots,
      maria

      Elimina