dissabte, 15 de desembre del 2012

Sopar de Nadal del treball

Avui se celebrava el sopar de Nadal de la feina. Hi havia més de 100 assistents, entre treballadors i parelles, i això que tothom s'havia de pagar el sopar. A les 17:30 se servia un ponx i a les 18:30 començava el sopar. Normalment, aquesta festa es feia en el mateix centre on treballem però, aquest any, al darrer moment, han hagut de buscar un local alternatiu que, finalment, s'ha trobat en un poble situat a 12 km de Sherbrooke. I és que, tot i comptar amb un permís previ per prendre alcohol en un edifici federal, hi ha hagut un canvi de normativa que ho impedeix. I, és clar, un sopar de Nadal sense un bon vi deixa molt a desitjar.  El sopar consistia en diferents plats freds (crudités, amanides, galetes salades, taula de formatges i patés i diverses confitures i salses) i calents (llom de porc farcit amb nabius (cranberries), pernilet de pintada farcit amb prunes i foie gras i salmó enrotllat amb panxeta). La gent emplenava el plat amb una mica de cada cosa, com podeu veure en la fotografia inferior. La veritat és que el nom dels plats sona bastant millor que el gust que tenien! El vi, cadascú se l'havia de portar, però hi havia servei de bar amb tot tipus de begudes. Per postres, tronc de Nadal i pastís de sucre.
Durant el sopar, hi havien diversos jocs i activitats per amenitzar la festa. Finalment, després del sopar hi hagut ball amb música en directe d'un grup de 5 músics que ho feien prou bé. La gent s'ha divertit força. Alguns (nosaltres no, que consti) segurament hauran hagut d'utilitzar el servei de l'Operació Nas Vermell per tornar a casa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada