dimarts, 11 de desembre del 2012

Santa Shop

Entre avui i demà, a l'escola dels nens fan el  Santa Shop o la botiga del Pare Noel. És una activitat que organitza l'AMPA i que pretén que els nens tinguin l'oportunitat de comprar un regal per a qui ells vulguin (pares, germans, tiets, etc.) i li puguin donar, apart dels regals que pugui fer el Pare Noel. A més, quan els nens són a la botiga per fer la "compra", hi ha el Pare Noel que els dóna un bastó de caramel i escolta el que li volen explicar.
L'activitat consisteix en què, uns dies abans, tots els nens i nenes de l'escola han de portar dos regals que tinguin un valor entre 1 i 2 $. Llavors, els membres de l'AMPA preparen la botiga. Els pares/mares voluntaris fan d'elfs que ajuden al Pare Noel i emboliquen els dos regals que cada nen escull i pels quals en paga 1 $ per cada un. Els diners que s'obtenen serveixen per pagar els papers i cintes per embolicar, les etiquetes per posar els noms dels destinataris del regal i dels que el fan, els dolços i alguns regals que sempre fan falta per complementar els que han portat els nens. Per anar amb una mica d'ordre, cada classe de l'escola visita la botiga per separat.
Els nens s'ho passen bé sabent que poden comprar un regal per a qui ells desitgin. Aquest regal cal posar-lo sota l'arbre de Nadal per obrir-lo junt amb els que porti el Pare Noel. Ara bé, en algunes cases no es poden tenir regals a la vista i sense obrir de manera que... ja estan entregats i oberts!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada