dissabte, 29 de desembre del 2012

Museu Americà d'Història Natural


Avui, com que hi havia previsió de mal temps, amb pluja i nevades, hem decidit anar a visitar el Museu Americà d'Història Natural, que està al costat del Central Park. Aquest Museu té la col·lecció de dinosaures més gran del món, que inclou diversos esquelets com el de la fotografia. Hi ha també sales amb diorames amb escenes que mostren diferents animals en el seu hàbitat de diferents parcs naturals dels Estats Units, com es pot apreciar en la segona fotografia, i també d'animals africans. Hi ha altres àrees dedicades a la biodiversitat, als pobles indígenes americans, al bosc nordamericà, i moltes més que no hem pogut visitar perquè els nens ja estaven cansats. A més, al ser cap de setmana i fer mal temps, el museu estava més que atapeït de gent, el que a vegades dificultava visitar-lo tranquil·lament.
Quan anàvem cap a Nova York no feia el mal temps que estava previst. El tren amb el que anem a Nova York entra en un túnel que creua el riu Hudson i connecta amb l'estació subterrània de Penn Station, amb la que podem connectar amb el Metro. Com que hem accedit directament al Museu des de l'estació del Metro, no hem vist quin temps feia. Més tard, hem vist des de les finestres del Museu que nevava. I quan volíem sortir, havia deixat de nevar i plovia, de manera que hem tornat a agafar el Metro per anar a buscar el tren de tornada. A mesura que anavem sortint de la ciutat, el paisatge cada cop era més blanc. I, quan hem arribat a la ciutat on ens estem, hi havien uns 6 cm de neu, amb el paisatge a l'estació que us mostrem. De fet, ha estat una nevadeta. Res a veure, amb la gran nevada que hi ha hagut al Quebec aquests dies, amb gruixos entre 40 i 50 cm i que, com que estem de viatge, ens hem perdut.

2 comentaris:

  1. Feliçitats per aquest viatge,així és la manera d'aprofitar la vostre estada el Canadà.
    Vosaltres teniu neu i nosaltres tenim un ANTICICLÓ que no vol marxar,les temperatures són molt agradables, jo personament m'agrada que l'hivern sigui fred.Disfruteu d'aquest final d'any i que tingueu un FELIÇ 2013.
    Tieta Mariangels

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola tieta,
      Ja que estem relativament a prop de Nova York hem pensat que valia la pena venir-hi i, en deixar-nos un apartament, encara més.
      A mi també m´agrada més el fred a l'hivern, tot i que aquí apreta fort.
      També esperem que passeu un Bon Cap D'Any (6 hores abans que nosaltres) i un Bon Any Nou.
      Records,

      Elimina