dilluns, 17 de desembre del 2012

Reconeixement del bon comportament a l'escola

A l'escola on van els nostres fills tenen el costum que, quan un nen o nena té un comportament que consideren positiu, li donen una nota de reconeixement perquè la porti a casa. En la nota s'indica quin ha estat el comportament positiu que s'ha valorat, el qual ha d'entrar dins d'un aquests 3 tipus: respecte, ser aplicat en l'aprenentage i resoldre problemes. Dins de cada un dels 3 tipus s'hi especifiquen els motius més concrets. Suposem que aquestes notes de bon comportament són per incentivar els nens a tenir aquest tipus de comportament (reforç positiu) i contrasten amb el que havíem comentat anteriorment relatiu a la normativa de l'escola sobre les conseqüències de les faltes que es cometen, segons estiguin classificades com a lleus o greus. Ara bé, aquest tipus de notes, també poden originar insatisfacció als nens si, pel que sigui, consideren que no se'ls ha reconegut el que consideren que han fet bé. I és que... res no és perfecte!.

2 comentaris:

  1. Hola família fa dies que no faig cap comentari,però avui val la pena fer-lo i poguer-vos dir que hem rebut la felicitació vostre, ens ha fet molta,molta il-lució veure els nens, eren desconeguts amb la seva vestimenta tan invernal,hem trovat l'Agnes molt canviada i molt gran, estan preciosos tots tres.
    Nosaltres desde Vic us desitjem que passeu unes Festes ( diferentes) però plenes de JOIA I PAU.
    Totes les anecdotes que expliqueu són fantàstiques, si no fos tan lluny.........poder faria alguna escapada però.......
    Una abraçada de tots. tieta Mariangels

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola tieta,
      Ens n´alegrem que us agradi la felicitació. Aquest serà certament un Nadal diferent, però intentarem que no es perdi l´esperit nadalenc.
      Els nostres millors desitjos i, si voleu venir a visitar-nos, ja saps que aquí teniu una casa (fins el juny 2013!).
      Records,
      Maria i família

      Elimina