divendres, 21 de desembre del 2012

Festes i polls

Aquesta setmana els nens han portat de l'escola una circular dels serveis socials i de salut on, a més de desitjar-nos Bon Nadal i Bon Any Nou, ens informen de com prevenir la transmissió de polls ja que es veu que és un dels "regals" que poden caure en aquesta època. El fet d'apilar abrics i gorros de la gent que va als dinars familiars o a festes afavoreix la propagació d'aquesta plaga. Per evitar-ho, recomanen no utilitzar pintes, raspalls, barrets i bufandes d'altra gent; penjar els abrics en penjadors i deixar els barrets i bufandes dins les mànigues dels abrics; i, si s'ha de dormir a casa d'algú altre, portar el sac de dormir i la coixinera de cadascú. Indiquen també que caldria inspeccionar els cabells de tots els membres de la família com a mínim un cop a la setmana. I si, per desgràcia, hi ha "visitants", ens indiquen un llistat de productes a utilitzar i ens diuen que ho hem de comunicar a tothom amb qui s'hagi estat. Per acabar, ens recorden que la infestació de polls és tan contagiosa com la tos ferina o la varicel·la.
Com que aquest any no podrem anar a cap dinar familiar, el tema de l'apilament d'abrics no el tindrem. Esperem que no siguin els rens del Pare Noël els agents transmissors d'aquesta molesta i pesada plaga. I és que hi ha problemes que són universals. 

2 comentaris:

  1. Hola família!
    Doncs és cert, hi ha problemes que són universals i difícils d'erradicar! Aquí, els polls ja fa dies i dies que han arribat i el que costa que marxin...!
    Bé, ens agrada molt seguir-vos pel blog i compartir les vostres experiències.
    Ens ha arribat la vostra felicitació. Moltes gràcies! Els nens estan preciosos... i l'Agnès super canviada i gran. Nosaltres també us desitgem un bon Nadal i unes bones festes. Ptons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola
      Tot i que suposem que aquí també arribaran, esperem que tardin bastant, ja que sempre ens toca!
      Sí, els nens creixen molt i es nota en els més petits. Suposo que els vostres ja estan molt gran també.
      Records i bones festes de tots nosaltres.

      Elimina