diumenge, 23 de setembre del 2012

Parc Nacional de la Yamaska

Avui hem anat al Parc Nacional de la Yamaska, a 77 km a l'oest d'on vivim. Aquest Parc envolta l'embassament Choinière, que es va crear l'any 1977 amb la construcció de dues preses al riu Yamaska Nord. Podeu veure una vista d'aquest embassament en la primera fotografia. Hi ha tota una zona de platja -avui deserta- que a l'estiu deu estar molt concorreguda ja que hi ha moltes places d'aparcament i moltes taules de pícnic.
En el Parc Nacional de la Yamaska hi ha diferents  camins per recórrer a peu o amb bicicleta, amb distàncies que van dels 2 als 18 km. Com que bufava vent i feia una mica de fresca, hem caminat només per un parells de camins. El primer anava per boscos d'arbres de fulla caduca de diferents espècies (podeu veure com estava avui el bosc en la segona fotografia) i també per una pineda fins arribar a la riba del riu Yamaska Nord. En aquest camí hi havia un joc de pistes adreçat bàsicament a nens. Després, hem fet un camí que va per sobre la presa principal de l'embassament, que és de terra.

3 comentaris:

  1. Ei familia!!! moltes felicitats a la Mercè!!
    Ester Vaqué....TV3....Sant Pere.

    ResponElimina
  2. Hola familia,
    Pel què es veu té de ser tot molt maco itambé veiem que vosaltres esteu bé. Aprofitem per felicitar a la Mercè de part dels tiets de Torello.
    Petons i molts de records.

    ResponElimina
  3. La Mercè està molt contenta.
    Moltes gràcies i moltes felicitats també a les Mercès!!! tieta, àvia, amigues,...

    ResponElimina