dimarts, 11 de setembre del 2012

11 de setembre


Avui és Onze de Setembre. Com que no tenim la senyera per penjar-la (no vam pensar en tot a l'hora de fer l'equipatge), la pengem virtualment al bloc.
La veritat és que ha estat un Onze de Setembre diferent perquè aquí és dia feiner. El matí s'ha llevat fred  ja que estàvem a 5ºC, però per la tarda s'hi estava molt millor ja que hem arribat als 20ºC. A la tarda, la notícia que milió i mig de manifestants han reclamat la independència de Catalunya a la manifestació de Barcelona ja sortia publicada a les edicions digitals dels mitjans quebequesos i també els informatius televisius se'n feien ressò. En la notícia televisada també es parlava de Sant Pere de Torelló, que s' ha declarat territori català lliure. No és que aquí sigui una notícia destacada, però ha arribat a l'altra banda de l'Atlàntic. Visca Catalunya!

6 comentaris:

  1. VISCA CATALUNYA LLIURE.

    JO HI ERA DINS DEL MILIÓ I MIG (O POTSER DOS).

    AL·LUCINANT!!!!!!!!!!!!!!!

    Mercè Carabasa

    ResponElimina
  2. Que guay! Realment era impressionant. A nosaltres des d'aquí ens va emocionar... imagino que ser-hi al mig ha de ser massa!

    ResponElimina
  3. VISCA CATALUNYA...!!!a casa tots vam anar a barcelona, vam arribar contents i emocionats, nosaltres haviem arribat la vigilia de fer el Camino i estavm cansats.
    Tot va bé oi...?

    ResponElimina

  4. Aquest últim missatge era de la tieta Mariangels

    ResponElimina
  5. Hola tieta Maria Àngels:

    Esperem que us anés molt bé pel Camí de Santiago. Ja sabem de molta gent que va anar a la manifestació i tothom diu que va ser històrica. A veure si serveix d'alguna cosa.

    Molts records. Visca Catalunya!

    ResponElimina
  6. nosaltres també hi érem. Va ser genial! pell de gallina!

    molts petons família.

    Laura

    ResponElimina