diumenge, 2 de setembre del 2012

Cascades del Niàgara

Avui hem visitat les cascades del Niàgara. Realment és impressionant la gran quantitat d'aigua que baixa contínuament. Aquestes cascades tenen uns 50 m d'alçada i es troben en el curs del riu Niàgara, que s'origina en el Llac Erie i desemboca en el Llac Ontario. De cascades del Niàgara, n'hi ha dues: la nordamericana i la canadenca. La canadenca (la de la foto) és molt més espectacular que la nordamericana. És un salt d'aigua que té forma de ferradura i en la que, avui, l'impacte de l'aigua feia pujar tot un núvol d'esquitxos que arribava a mullar a les persones que la miràvem des del passeig que les voreja. Amb els vaixells que s'anomenen Maid of the Mist et pots acostar fins ben bé a sota de la cascada i quedar encara més moll. Per acabar-ho de rematar, des de la torre Skylonn Tower hi ha una vista aèria de les dues cascades i dels voltants.


Ens ha sorprès que la zona del Niàgara i del llac Ontario (que realment és un Gran Llac) està plena de camps de fruiters, de vinyes i de cellers. I com podeu veure en la segona fotografia, la verema és molt aprop.
Per rematar el dia, quan hem arribat a Toronto, hem pujat a la Torre CN (la de la fotografia) que és una de les meravelles de l'enginyeria i hem pogut contemplar les vistes de la ciutat il·luminada. Un dia complet.

2 comentaris:

  1. Quina enveja que ens feu amb això de les cascades, que boniques!!! La Torre també sembla que ha de ser molt espectacular. Quants metres fa?

    ResponElimina
  2. Hola Montse:
    La torre CN fa 533 metres d'alçada, però la zona on vam estar està a 346 metres. Molts records

    ResponElimina