divendres, 19 d’abril del 2013

Sopar de vins i formatges


Avui el Club Social del nostre treball ha organitzat un sopar a base de vins i formatges. El sopar constava de l'entrant que es pot veure a la fotografia de l'esquerra, en el que hi havia un formatge fresc a la broqueta i un formatge fos amb erable a sobre el pa. A continuació, s'han servit 3 plats, cada un amb 3 o 4 tipus de formatge diferents i un vi seleccionat per experts externs perquè maridés amb els formatges que acompanyava. Els formatges eren d'origen francès (St-Albray, Le Grand Rustique, Morbier i St-Agur), quebequès (Cheddar Briannia vieilli 9 mois, Brie Chevalier triple crème, Chevrita i Oka Classique) i suís (Appenzeller). Els vins eren francesos i italians i, per a les postres, a base de fondue de xocolata amb fruita i profiterols, un vi de Porto. El sopar ha estat molt bé i els maridatges força aconseguits, tot i que ens ha cridat l'atenció que no hi hagués cap vi del Quebec.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada