divendres, 8 de febrer del 2013

Crema cremada

En una botiga vam veure que hi venien crema cremada (crème brulée) i ens vam decidir a comprar-la i a tastar-la ja que s'assemblava a la crema catalana, com podeu veure en la fotografia. La crème brulée és originària de França i es fa amb rovells d'ous, crema de llet, vainilla i sucre. La crème brulée que vam tastar tenia una textura més escumosa que la crema catalana perquè no hi posen midó. Tampoc tenia el gust a llimona i canyella de la típica crema catalana. Bé, que per al nostre gust, com la crema catalana no hi ha res. Per això, en alguna ocasió, com en el sopar de les Nacions, hi hem portat una crema catalana perquè sàpiguen el que és bo de veritat!

2 comentaris:

  1. FAMÏLIA...!!!La crema t'he molt bona pinta, ja l'he provat alguna vegada, pels supermercats d'aqui també arriba la crème bruleé, teniu raó que és molt millor la nostre i quan estas fora del païs encare s'anyora més les coses tradicionals,
    Per aqui continuem sense nevar, el pirineu
    fa unes nevades de record,feia anys que no tenien tanta neu, el Port de la Bona Aigua hi han tres metres i el port és tancat, nosaltres ni neu ni aigua, això sí moltes ventades i fortes.Per aquí tothom trepat, alguns grips però sense importància, l'àvia Merçe espavilada com una rosa, avui a vingunt a mercat a Vic com cada dissabte, aquesta activitat l'hi agrada, diu que ho espera amb il.luciò poguer venir a esmorçar a VIC.
    mariangels

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola tieta,
      Per aquí tots bé. De moment amb neu, però no tanta com al Pirineu català! Aquí, en aquesta època, la mitjana de neu és d'uns 38 cm i, en canvi, en teníems uns 2, fins ahir, que en van caure uns 15. Ens hem lliurat del Nemo! Per tant, de moment és un any de poca neu. Ara, el fred, és l'habitual.
      L'àvia sense anar a mercat a Vic el dissabte no seria l'àvia! Me n'alegro que estigueu tots bé.
      De tant en tant faig crema catalana. Em falta el pot i la cullera de l'àvia (i l'experiència), però surt passable!

      Molts records,

      Maria i família

      Elimina