dimarts, 13 de novembre del 2012

Parc Adrien Cambron

Diumenge al matí vam anar al Parc Adrien Cambron, que és un dels 108 parcs municipals de Sherbrooke. Vam aprofitar que feia bo perquè els nens anessin una mica en bicicleta ja que, probablement, a partir d'ara  i fins que no arribi la primavera, tindran ben poques ocasions de tornar-la a fer servir. 
El Parc Adrien Cambron és un parx mixt. Hi ha, com indica el cartell, una zona de jocs infantils, una pista de beisbol i un parell de pistes de tennis, que es veuen al fons. Les pistes de tenis són gratuïtes (excepte l'enllumenat nocturn) i funcionen sense reserva prèvia. Si no hi ha ningú, es pot entrar i jugar. I si les pistes estan ocupades, s'ha d'esperar fins que sigui l'hora en punt. Llavors, els jugadors han de deixar la pista lliure per a qui estigui esperant. Si hi ha molta afluència de gent, no es pot jugar individualment sinó que s'ha de jugar a dobles.
De cara a quan hi hagi neu, també s'hi podrà fer patinatge sobre gel, hoquei sobre gel (l'esport nacional aquí) i baixades amb trineu.
Per altra banda, hi ha una zona del parc que és el pati de dues escoles primàries (l'escola Pierre Laporte i l'escola de la Sainte-Famille) que, curiosament, estan una al costat de l'altra. En aquesta zona, que es veu, al fons de la segona fotografia, només s'hi pot accedir fora de l'horari escolar. És un bon sistema per aprofitar les infraestructures i perquè hi hagi més varietat de jocs infantils.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada