dimarts, 20 de novembre del 2012

Votem

Aquesta tarda hem votat per correu a les eleccions al Parlament de Catalunya. Tot i haver arreglat de seguida els papers per poder-ho fer i haver d'anar 2 vegades al consolat espanyol a Mont-real, tot just ahir va arribar la carta amb les paperetes i els sobres a casa. Com que no hi érem quan va passar el carter, avui l'havíem de passar a buscar a l'oficina de correus més propera, que, curiosament, està dins d'una farmàcia. Sort que els horaris de l'oficina entre setmana són extensos (de 8:30 a 21 h). Hem aprofitat que recollíem els papers per emetre ja el vot, ja que demà és el darrer dia per fer-ho. Ara esperem que els nostres vots arribin i que es puguin comptabilitzar.

4 comentaris:

  1. Maria ahir el vespre vaig enviar-vos un missatge per dir-vos que havia arribat de Barcelona, sembla que no va quedar registrat,bueno simplement era per dir-vos ( encare que teniu les noticies fresques) que ja havia viste el teu pare, tot va anar molt bé, estava adormit però els controls de respiració eran normals. Donem gràcies a Déu i tenim confiança que aquesta post
    operació serà un èxit.
    Estic molt contenta que teniu el vot
    enviat...upa...upa....ara esperar diumenge, ja
    serà difícil, ens atacan molt fort amb injusticies, és una campanya BRUTA,MOLT BRUTA.

    Fins un altre.Mariangels

    ResponElimina
  2. Hola Tieta,
    Sí, ja anem tenint contacte. Moltes gràcies.
    Finalment hem pogut votar, però tot, tot i anar amb molt de temps, tot ha estat molt i molt just, ho anàvem seguint per internet i vèiem que la cosa no avançava. Sort que aquí correus és molt eficient. A veure com va tot...!!
    Records,
    Maria

    ResponElimina
  3. Maria i Jaume, estem a punt de fer el recompte dels vots i n'hi ha dos de Canadà.
    ;-)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Rosa Maria:

      Ens alegra saber que els vots han arribat. Mirant al web de correus de Canadà només consta que la carta va arribar a Madrid dijous i no sabíem res més.

      Maria i Jaume

      Elimina