dijous, 29 de novembre del 2012

Primera nevada amb cara i ulls

Avui hi ha hagut la primera nevada amb cara i ulls de la temporada. Fins ara havíem vist caure algunes volves i hi havia hagut alguna enfarinada, però ahir al vespre es va posar a nevar i, amb interrupcions, ho ha seguit fent bona part del dia. Tot i això, aquest vespre, a casa nostra només hi havia uns 7 cm de gruix de neu acumulats. 
En la primera fotografia podeu veure l'aspecte que presentava el nostre carrer a les 7 del matí, abans que passés un camió que anava tirant sal. Cinquanta minuts més tard, quan hem sortit a portar els nens a escola i a treballar, els carrers principals estaven sense neu però en els secundaris encara n'hi havia, tot i que es circulava bé. Això sí, una màquina havia netejat les voreres properes a les escoles i als instituts.
A la tarda hem anat a buscar els nens a l'acolliment cap a les 16:15, pocs minuts després que es pongués el Sol. Ens hem trobat que la majoria dels nens que van al servei d'acollida, inclosos els nostres, estaven a fora jugant i divertint-se amb la neu. Alguns aprofitaven els pendents que hi ha al pati de l'escola per anar fent baixades per la neu, directament amb la roba d'abric, sense cap sac ni trineu. A la fotografia es pot apreciar que, de tant baixar, hi ha una zona on el gruix de neu és mínim. 
Ens han dit que ara al començament la neu fa gràcia, però d'aquí quatre o cinc mesos, quan encara n'hi hagi, s'acaba avorrint. Veurem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada