diumenge, 18 de novembre del 2012

Gel al camí del Mont Pinacle

Com que aquest matí feia sol hem decidit tornar, tot i les temperatures negatives que hi havia (-7ºC), al Mont Pinacle, que està a 52 km al sud d'on vivim. Era qüestió d'aprofitar el dia i poder tornar a contemplar les magnífiques vistes del Llac Lyster i dels voltants que hi ha des de dalt ja que els camins que hi porten travessen el Parc Harold F. Baldwin i estaran tancats des de l'1 de desembre fins el 31 de març. Potser per això, avui també hi havia força gent caminant-hi. Avui feia 2 mesos justos que hi vam tornar per segona vegada però, com que majoritàriament hi ha boscos d'erable, de fulla caduca, el paisatge era diferent. 
El que sí que ens hem trobat és força trossos del camí que estaven glaçats, com testimonia la primera fotografia. El camí es podia fer bé, però havíem d'anar amb una mica de compte. Això sí, hem tardat més estona en pujar a dalt ja que els nens ho han trobat molt divertit i s'hi han entretingut força estona. De baixada, hem passat pel camí que permet veure un altre llac, el Petit Llac Baldwin i ens hem trobat amb els caramells que penjaven de la paret que us mostrem en la segona fotografia. En aquest punt en concret, encara hi quedava neu de la darrera nevadeta de fa uns dies.
I per acabar amb un dia amb tant de gel, hem pensat que res millor que menjar-nos un gelat a la famosa gelateria de Coaticook. Avui no hi havia l'aglomeració que ens hi vam trobar a l'estiu, però estava força concorreguda.

2 comentaris:

  1. Hola família, som els tiets de Torelló encara que no fem masses comentaris, seguim les vostres aventures per aquest país, que té que ser preciós pel que ensenyeu i expliqueu. Espero que estigueu bé i la canalleta també, això és el què interessa. Nosaltres també anem fent, l'Oleguer està molt maco però fet una peça, encara no camina i ho corre tot de quatre grapes. Bé, del país d’aquí, ja no us diem res, per què ja deveu estar informats.
    Petons a tots.
    Els tiets.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola tiets,

      Ens n´alegrem que us agradi el bloc. Nosaltres estem bé i els nens també, com podeu veure, aprofitant tant com podem d'aquesta oportunitat que tenim d'estar aquí.
      Sembla que l' Oleguer ja comença a donar guerra. Estareu ben entretinguts.
      Sí anem seguint les notícies de Catalunya tant com podem.

      Molts records,

      Elimina