dimarts, 6 de novembre del 2012

Primera enfarinada

Des que som al Quebec hem vist caure flocs de neu tres vegades durant poca estona, però ahir a la tarda i al vespre va fer una nevada una mica més intensa i, per primera vegada, va agafar una mica més. La nevada ha estat poc important ja que no ha caigut més d'un centímetre però ha fet que aquest matí en la vista matinal des de la finestra de casa nostra, que de tant en tant us anem ensenyant, hi predominés el color blanc. Ha estat com un aperitiu del que pot venir, ja que a la tarda ja no quedava gens de neu. Això sí, ens ha permès comprovar que els carrers estaven nets des de primera hora del matí i també ens hem pogut començar a entrenar en l'art de treure la neu que s'havia acumulat damunt del cotxe.

2 comentaris:

  1. Aquest dimarts, a la classe dels ocells de l'escola Les Moreres de Flaçà, vam veure aquest comentari. Aquí podem veure la neu però hem de mirar lluny, a les muntanyes. També vam veure la foto de la casa decorada per Halloween i la corona de l'aniversari d'en Tomàs.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Esperem que els nens de la classe dels ocells els agradessin les fotografies. A nosaltres també ens agrada molt anar seguint el bloc de la classe dels ocells.
      Molts records,

      Elimina