dimecres, 19 de juny del 2013

Dinar de la broqueta incògnita

Avui a la feina hem fet un altre dinar preparat pel Club Social. En aquesta ocasió hem menjat broquetes a la brasa (podeu veure com les feien a la foto de l'esquerra), acompanyades de diferents tipus d'amanides i arròs.  S'han preparat 3 tipus diferents de broquetes: una de carn de porc, una altra de carn de pollastre i la restant d'una carn "incògnita". Podeu veure com era el plat a la fotografia dreta superior. Per animar la festa, han fet un concurs que, com podeu suposar, consistia en endevinar quina era la carn desconeguda. Al dinar hi ha participat aproximadament unes 95 persones i cap ha endevinat exactament de quina carn es tractava. Ara bé, 12 persones s'hi han acostat bastant i s'han seleccionat a l'atzar les 3 persones guanyadores. La carn enigma tenia un color molt fosc i, per al nostre gust, era una mica dura. La majoria pensava que era carn de caça i molta gent, nosaltres inclosos, hem optat per posar carns poc corrents. Però, al final, es tractava de carn de vaques de llet velles que van a escorxador (cull cows).
Per postres, hi havia fruites tallades petites (maduixes, blauets i plàtan),  nous, "lacasitos" del país, dos tipus de gelat i dos tipus de bescuits tallats petits. Es tractava d'agafar una mica de cada una de les coses que agradaven i posar-ho en un bol, com us mostrem en la fotografia dreta inferior. A continuació es podia "amanir" amb salsa de maduixa, xocolata o caramel. O sigui, tota una gran font de calories! 
Val a dir, que, amb el bon temps, proliferen els àpats fets a la barbacoa. Avui mateix, a l'escola dels nostres fills també feien el dinar de fi de curs que el coneixen com la BBQ (sigles de barbecue o barbacoa). En aquest cas, però, el  menú de l'escola era a base de hotdogs, o sigui, entrepà amb salsitxes de Frankfurt, i gelat. En fi, molt saludable!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada