diumenge, 6 de gener del 2013

Llac de les Nacions glaçat

Aprofitant que el dia era assolellat, ahir dissabte a la tarda ens vam acostar al llac de les Nacions. Degut a les baixes temperatures que hi ha hagut darrerament, estava ben glaçat i cobert d'una capa de neu, com es pot veure en la fotografia de l'esquerra. Hi havia força gent que anava passejant pel camí que voreja el llac, com testimonia la imatge de la dreta, tot i que la temperatura que marcava el termòmetre era de -8ºC (i la temperatura de sensació de -16ºC). I és que, quan està serè i fa sol, és quan fa més fred. Per això, tothom anava ben abrigat i caminava ràpid.

2 comentaris:

  1. Quan jo era petita 10-12 anys, anava a la bassa del Moli de la Riera i patinava per sobre el gel,el llegir el vostre missatge he retornat aquells anys cinquante, peró.........qui paissatge més diferent....( del Canadá el Molí de la Riera).
    Una abraçada.
    tieta Mariangels

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola tieta,

      Aquí hi ha moltes basses en les que es pot patinar. Al llac de les Nacions no, ja que suposo que hi ha perill de trencar-se. De totes maneres, a la majoria de parcs on hi ha pistes de bàsquet o d'hoquei, ara hi ha gel i s'hi pot anar sense perill.

      Molts records,

      Elimina