diumenge, 13 de gener del 2013

Activitats amb neu al Parc del Mont Bellevue

Enmig de la ciutat de Sherbrooke hi ha un petit massís muntanyós amb dos cims: el Mont Bellevue (de 333 m d'alçada) i el Mont John-S-Bourque (de 380 m). Tot aquest massís forma part del Parc del Mont Bellevue, el qual, amb 200 ha, és el més gran de la ciutat ja que aporta el 20% de la superfície dels 108 parcs públics existents. A l'hivern, s'hi pot fer esquí de fons o caminades amb raquetes en bona part del massís. A més, unes 45 ha es destinen a les activitats d'una estació d'esquí alpí municipal, de manera que, a qui li agradi l'esquí, el pot practicar sense sortir del municipi.
En aquesta estació d'esquí organitzen cursets d'iniciació a l'esquí adreçats als nens de més de 5 anys d'edat. Ens ha semblat que era una bona oportunitat perquè els nostres fills més grans aprenguessin una mica aquest esport, que nosaltres no practiquem a Catalunya. Per tant, els hem apuntat i aniran a 5 sessions de 2 hores cada una durant 5 caps de setmana consecutius. Els horaris són dissabtes i diumenges al matí o a la tarda.
En aquesta mateixa estació d'esquí hi ha l'opció de fer una altra activitat de neu familiar que és molt popular al Quebec: les baixades amb pneumàtics. És el que aquí coneixen com la glissade sur tube. Hi ha un remuntador que puja el pneumàtic amb la persona dins. Un cop a dalt, es pot baixar per unes pistes preparades per tenir un descens relativament ràpid i segur. En fi, una activitat que als més petits els encanta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada