divendres, 26 d’octubre del 2012

Cases decorades per Halloween



Ja fa dies (aquí tot acostuma a fer-se amb força antelació) que algunes cases les han decorat per fora per a la propera celebració de la nit d'Halloween. Moltes cases tenen a l'exterior alguna carbassa però en d'altres la decoració és bastant més sofisticada amb bruixes,  espantaocells, aranyes i teranyines, entre d'altres. A vegades, però, es veuen algunes escenes ben macabres (làpides de cementiris, calaveres, esquelets, braços o cames, dimonis o monstres,...). Avui us mostrem una selecció de les cases que més ens agraden i que veiem més sovint ja que les trobem en el trajecte cap a l'escola dels nens i cap a la feina. No hem voltat per tota la ciutat, però és el millor que hem trobat. Nosaltres - per qüestió de temps - ens conformem amb posar carbasses fora.

2 comentaris:

  1. Aqui a Catalunya es comença a cel.lebrar aquesta tradició de la nit d`Halloween, a nosaltres ja ens ha pssat l'edad, cel.lebrant la castanyada ja estem contents.Per cert el dia de TOTS SANTS estarem tots a S,Pere per cel.lebrar-la.
    Adéu fins un altre.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola,
      Aquí fem Halloween, perquè és el que toca. Avui però, al super hi havia castanyes i n´hem agafat alguna (tot i que la caixera quan les havia de cobrar no sabia què eren). També hem agafat una cosa que s´assembla a la matafaluga per fer-les bullides, ja que de paelles foradades per coure-les al foc, sí que no n´hem pas trobat. Tampoc hem trobats panellets ni ingredients per fer-ne.
      Que vagi molt bé la castanyada.
      Records,
      Jaume i Maria


      Elimina