dissabte, 27 de juliol del 2013

Segon dia a Colby

Avui ha estat el nostre segon dia a Colby. A banda de la feina, hem aprofitat el dia per revisitar una mica aquesta població, fer alguna activitat amb els nens i, al vespre, fer un sopar amb els amics que tenim aquí.
Els diferents Estats dels Estats Units s'organitzen en comtats. Colby pertany al comtat de Thomas, anomenat així en honor al general George Henry Thomas (1816-1870), un heroi de la batalla de Chickamauga (1863) de la guerra de secessió nordamericana. Un dels edificis més emblemàtics d'aquesta ciutat i del comtat són els jutjats - atesa la importància del món judicial en la societat estadounidenca -, que podeu veure en la primera fotografia. Es tracta d'un edifici d'estil romànic richardsonià construït entre 1906 i 1907 seguint el projecte de l'arquitecte James C. Holland. 
També hem tingut una estona per anar al parc Fike, el qual es va començar a arranjar també cap el 1907. Actualment aquest parc de 4 hectàrees de superfície compta amb la gran estructura per a jocs infantils que podeu veure a la imatge inferior esquerra. Com a curiositat, s'hi troba també, com podeu observar en la fotografia de la dreta, una rèplica - a petita escala - de la famosa estàtua de la Llibertat de Nova York, donada per un particular. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada